LEUNINGvakman

TIJDENS DE BOUWVAKVAKANTIE IS DE AFHAALLOCATIE VAN 6 AUGUSTUS T/M 22 AUGUSTUS GESLOTEN.

RVS bocht - variabel - 0-70 graden - t.b.v. ronde leuning 42,4 mm

RVS bocht (verbindings- koppelstuk) - variabel - 0-70 graden - geborsteld RVS - t.b.v. ronde leuning 42,4 mm. Een strakke variabele RVS bocht, waarmee u uw rvs trapleuning in 1 geheel door kunt laten lopen in een variabele bocht. Onze variabele RVS bochten worden met name gebruikt om een "doorlopende trapleuning" te realiseren, die een stuk(je) omhoog of omlaag loopt. Dit kan zowel boven- als onderaan de trap handig zijn, maar ook voor een overloop en/of (tussen)bordes kan - met deze bocht - de leuning mooi in 1 geheel geplaatst worden. 

LET OP: Wilt u een doorlopende trapleuning, die in een hoek schuin naar boven / onder loopt, dan is deze RVS bocht geschikt!

LET OP: Voor het monteren van een RVS leuning inclusief bocht / koppelstuk is het verstandig om gebruik te maken van een goede lijm, geschikt voor RVS. Deze bestelt u ook eenvoudig online "mee" bij LEUNINGvakman.nl. 

Gerelateerde producten
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »