Maatwerk leuningen, ook gebogen! Leuning in kleur naar wens Korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9,5/10
  • Lorem ipsum

Een afwijkende positie van de leuninghouder(s)

U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor een afwijkende positie van de leuninghouder(s). Binnen het online configureren van uw trapleuning op maat kunt u de optie "afwijkende positie leuninghouder ingeven" selecteren. Hier kunt u per houder de gewenste positie invoeren. Hierbij wordt - per houder - de standaard positie weergegeven, waarbij u de optie heeft om een aangepaste positie in te voeren. Een aantal zaken om rekening mee te houden:

  • De posities zijn "van onder naar boven" weergegeven, de eerste positie is dus ook de eerste leuningdrager die u tegenkomt wanneer u de trap oploopt.
  • U dient hierbij voor alle leuninghouders een aangepaste positie in te vullen, wenst u slechts 1 positie te wijzigen, neem dan de overige "standaardposities" - zoals vertoond - 1-op-1 over.
  • Voor de eerste en de laatste houder geldt een minimale "uit de kant positie" van 5 cm. Hierbij gaan we uit van de "hartmaat" (het middenpunt) van de houder op de leuning.