Maatwerk leuningen, ook gebogen! Leuning in kleur naar wens Korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9,5/10
  • Lorem ipsum

Een gebogen trapleuning kunt u bij ons ook eenvoudig online bestellen. Het buigen / walsen - van uw leuning voeren wij in eigen beheer uit en dit doen wij met zorg & aandacht voor detail. Alle zaken die van belang zijn bij het configureren van uw gebogen trapleuning worden onderstaand toegelicht. Bij de verschillende stappen in het bestelproces vind u - per stap - nog meer gedetaileerde informatie, klik hiervoor op het informatie icoontje.

Buiging type.

U dient een keuze te maken uit 1 van de 3 buiging types; Een volledig gebogen leuning, een gedeeltelijk gebogen leuning, of een S-vorm (dubbele) gebogen leuning. De (meer)prijs van het buigen van uw leuning wordt bepaald door het type buiging & de lengte van de leuning (ingevuld binnen stap 1).


S-vorm buiging:

Het is niet mogelijk om te kiezen voor de S-vorm buiging bij een leuning kleiner dan 150 cm (waarde binnen stap 1) .


Buiging specificaties.

Hier dient u de specificaties - lees maatvoering - van de buiging in te voeren. In de informatie pop-up (zie icoontje) vindt u meer gedetailleerde informatie over de benodigde afmetingen per type buiging, inclusief video instructies voor het "inmeten van de buiging".


BELANGRIJK: Heeft u nu al een gebogen trapleuning?

Heeft u op dit moment al een gebogen trapleuning en wilt u dat wij deze buiging 1-op-1 "namaken"? Geen enkel probleem. In dit geval hoeft u de "buiging specificaties" ook niet in te vullen, wel zo handig!

Wel moet u ons dan de informatie op een andere manier aanleveren, hierbij zijn 3 mogelijkheden:

  • Stuur de gebogen trapleuning per post naar ons toe. Met oog op het kostenplaatje kunt u de trapleuning het beste in kleine(re) delen zagen en als pakketpost versturen.
  • Geef de gebogen trapleuning bij ons af.
  • Trek de gebogen trapleuning over op (behang)papier - of teken hem na - en verstuur dit via post, of geef het bij ons af.

De "hol / bol" variant.

Naast de buiging type + bijbehorende specificaties, dient u de juiste "hol / bol variant" te selecteren. Selecteer hierbij de juiste variant "van onder naar boven gezien". Binnen de informatie pop-up vindt - per buiging type - meer informatie over de verschillende varianten.


U dient aan te geven of de gebogen trapleuning links of rechts geplaatst wordt. Selecteer hierbij de juiste optie "van onder naar boven gezien". Deze informatie hebben wij nodig om uw trapleuning correct voor te boren t.b.v. bevestiging van de leuninghouders.

TIJDENS DE BOUWVAKVAKANTIE ZIJN WIJ VAN 22 JULI T/M 2 AUGUSTUS TELEFONISCH BEREIKBAAR TUSSEN 9 EN 12 UUR. DE AFHAALLOCATIE IS GESLOTEN. HOUD REKENING MET AANGEPASTE LEVERTIJDEN.