Maatwerk leuningen, ook gebogen! Leuning in kleur naar wens Korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9,5/10
  • Lorem ipsum

Lengte drager aanpassen t.b.v. afstand tussen leuning & muur

Het is bij deze specifieke leuninghouder mogelijk om de lengte van de houder - oftewel de afstand tussen de trapleuning en de muur - aan te passen. Dit doen onze ervaren medewerkers vakkundig met de hand. Aan de hand van uw wensen kunnen wij de houder inkorten of verlengen. Deze optie kunt u bij alle leuningen met leuninghouder type 3 & type 5 eenvoudig online selecteren (en specificeren).

 

Waarom de lengte aanpassen?

In de praktijk is het aanpassen van de lengte van een houder vaak gewenst indien de muur - waar de trapleuning aan gemonteerd wordt - over de lengte verschilt in dikte. Denk henk aan een plaatselijke verdikking van de muur. Dit komt veel voor in trappengangen, waar vaak gebruik wordt gemaakt van houtwerk (plaatmateriaal). In dit geval is er vaak sprake van een verdikking van de muur, waarbij het inkorten van de leuninghouder-lengte gewenst is.

Een voorbeeld: Er is sprake van een verdikking van de muur en op de plek van deze verdikking dient 1 van de 4 leuninghouders bevestigd dient te worden. De verdikking betreft 1 cm. In dit geval kunt u binnen het besteltraject de optie "lengte drager aanpassen" selecteren en hierbij 1-maal een drager met een afwijkende lengte bestellen. In dit specifieke voorbeeld dus de standaard lengte minus 1 cm.

Het is mogelijk om binnen het bestelproces meerdere leuninghouders te bestellen met een afwijkende lengte. Na het invoeren van de eerste aangepaste lengte kunt u kiezen voor de optie "nog een aangepaste leuninghouder toevoegen", waarna u ook voor deze drager de gewenste lengte in kunt voeren.