Maatwerk leuningen, ook gebogen! Leuning in kleur naar wens Korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9,5/10
  • Lorem ipsum

Coating in RAL kleur naar wens:

Bij ons bestelt u een trapleuning met poedercoating in iedere gewenste RAL kleur. U kunt online de optie "afwijkende RAL kleur" selecteren en vervolgens eenvoudig de gewenste RAL kleurcode invoeren. Ook kunt u alle RAL kleuren bekijken en hier de gewenste kleur selecteren. Uw leuning in RAL kleur naar wens betreft altijd een fijnstructuur poedercoating, deze heeft een lichte structuur in het oppervlak, oogt mat en is - t.ov. een gladde coating - minder krasgevoelig & kleine oneffenheden vallen minder snel op.

Een vaste prijs per RAL kleur.

Wij rekenen een vaste prijs voor een afwijkende RAL kleur pér bestelling, pér kleur. Dit houdt in dat de (meer)prijs voor een "afwijkende RAL kleur" gelijk is, of u nu 1 of 10 leuningen in RAL-1000 bestelt. Er is sprake van een (meer)prijs per afwijkende RAL kleur, aangezien er een aparte ruimte ingericht moet worden per kleur.


Houd rekening met het materiaal en de structuur.

Houd er rekening mee dat een RAL kleur - door het materiaal en de structuur - net wat anders kan ogen. Wilt u de kleur van uw trapleuning precies gelijk krijgen met bijv. met de kleur van uw muur of trap, dan moet u altijd rekening houden met een eventueel (klein) kleurverschil, door het verschil in materiaal & structuur. Een strak gestucte muur in RAL-1000, of een gelakte trap in RAL-1000, kan qua kleur net iets anders ogen dan de fijnstructuur poedercoating van uw trapleuning in RAL-1000. Bekijk als voorbeeld maar eens het verschil tussen onze zwarte trapleuning met gladde & fijnstructuur coating, deze zijn beide RAL-9005 maar ogen anders.