Maatwerk leuningen, ook gebogen! Leuning in kleur naar wens Korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9,5/10
  • Lorem ipsum

Gouden trapleuning - OP MAAT - leuning messing / goud look - met gladde metallic poedercoating!

Bij LEUNINGvakman.nl bestelt u een messing / gouden trapleuning - op maat & met zorg vervaardigd - eenvoudig en snel online! Wij hebben een prachtige collectie gouden trapleuningen samengesteld, waarmee u echt een statement kunt maken. We kregen steeds vaker de vraag of we geen 'goudkleurige' trapleuning konden leveren. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor een mooie donkere geelmetaal look bruintint die het beste te omschrijven is als een een oude messing / goud / brons / koper kleurtint. Deze bijzondere kleur betreft een gladde metallic glans poedercoating, die wij aanbrengen op een metalen trapleuning, super stevig, duurzaam & vooral ook mooi dus! Ben je gek op chique & luxe interieur objecten, of zoekt u naar een stijlvolle trapleuning met een klassieke touch, dan is een gouden trapleuning precies wat u zoekt! Of u nu op zoek bent naar een trapleuning van messing, brons, koper, of goud(look), deze bijzondere trapleuning is zeker het overwegen waard! 

Helemaal uitverkocht... Wat vervelend, onze excuses. Maar we hebben vast een mooi alternatief. Neem hier eens een kijkje:

Metalen trapleuning »
Gunmetal & brons tijdelijk niet leverbaar.

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om uw trapleuning te coaten in de metallic kleuren brons en gunmetal. Zwart is een mooi alternatief voor gunmetal en voor iets bijzonders kunt u ook gebruik maken van onze “RAL kleur naar wens” service.