LEUNINGvakman

TIJDENS DE BOUWVAKVAKANTIE IS DE AFHAALLOCATIE VAN 6 AUGUSTUS T/M 22 AUGUSTUS GESLOTEN.

Zwarte RVS universele schroef - 4,5x40 mm - verzonken kruiskop

Zwarte universele schroef (houtschroef) van RVS - verzonken kruiskop - 4,5x40 mm. Een universele RVS schroef (PZ2) met platte verzonken kop - inclusief zwarte poedercoating - in de maatvoering 4,5x40 mm. Onze zwarte houtschroeven zijn speciaal geschikt voor de montage van onze zwarte leuninghouders (met schroefbevestiging).

Wanneer u bij ons een zwarte trapleuning inclusief leuninghouders bestelt, ontvangt u deze altijd inclusief de juiste bevestigingsmateriaal, incl. de juiste witte schroeven. Echter is het altijd verstandig om - al is het maar voor de zekerheid - een aantal extra schroeven in huis te hebben.

ADVIES: Gebruik - zeker bij schroeven inclusief poedercoating - altijd het juiste bitje bij het vastdraaien van de schroeven. Dit om krasjes en/of eventuele beschadigingen in de coatinglaag te voorkomen. Gebruik daarnaast - bij montage in de muur -  de juiste plug.

TIP: U kunt bij ons ook nog een lakstift bestellen met zwarte coating, hiermee kunt u de schroeven - na bevestiging - mooi bijwerken in het geval van krasjes / beschadigingen. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »